Vacatures

Openbare Daltonbasisschool De Spaarndammerhout is een groeiende, kleurrijke, gezellige, hedendaagse buurtschool. De school is gevestigd in een modern gebouw op de grens van de historische Spaarndammerbuurt en de nieuwe woonwijk in de voormalige Houthavens. In het gebouw zijn ook een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang gevestigd.

De Spaarndammerhout is een groeiende school. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en om jouw specifieke talenten in te zetten voor opvoeding en onderwijs. Reis- en parkeerkosten worden nagenoeg volledig vergoed.

Wij zijn groep 6/7 van Daltonschool de Spaarndammerhout. We zijn een heel gemotiveerde en enthousiaste groep. We zijn met 24 leerlingen. Dit filmpje hebben wij samen gemaakt omdat we hopen een fijne leerkracht te vinden voor komend schooljaar. Voor schooljaar 2022/2023 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor 2 a 3 dagen: woensdag (evt. donderdag) en vrijdag. Als we een leerkracht vinden kan onze groep bij elkaar blijven, dat willen we heel erg graag.

Vacature leerkracht groep 3 (0,4 FTE). Per 1 januari 2023 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor onze groep 3C.

Vacature instroomgroep 1/2 (0,6 FTE). Per 1 januari 2023 zijn wij op zoek naar een tijdelijke leerkracht voor onze instroomgroep.

ONZE VISIE & MISSIE

Samenwerken en verbinden zijn sleutelbegrippen in zowel de visie op het onderwijs als ook in de strategische aanpak richting de toekomst. Meer… >

Over Dalton Onderwijs

Het Daltononderwijs is gebaseerd op de ideeën over individuele en niet klassikale ontplooiing van kinderen door Helen Pankhurst. Meer… >